Ruční práce

Při výrobě hořické trubičky je ruční práce zcela nepostradatelná. V první fázi se upeče křehká oplatka složená z mouky, sušeného mléka, rostlinného oleje, sušených vaječných žloutků a cukru. Oplatka dále navlhá v místnostech s řízenou vlhkosti do optimální vláčnosti, kdy je posléze ručně kus po kusu stáčena na horké plotýnce.

Tlak, který cukrářka vyvíjí na dřík daného průměru zajistí konstantní průměr trubičky s následnou shodnou hmotností finálního produktu po naplnění lahodným krémem. Hmotnostní rozptyl daný rozdílem vnitřních průměrů trubiček činní u nejlepších cukrářek pouze 2 gramy!

Pro nezaměnitelný rukopis každé cukrářky firma přistoupila k personalizaci produktů. Na každém balení Pravých hořických trubiček naleznete jméno cukrářky, která vlastnoručně trubičku stočila. Pak zjistíte, ze kterých rukou pochází TA PRAVÁ CHUŤ.

Krémy, které jsou používány k naplnění trubiček jsou té nejvyšší kvality. Pouze hořické trubičky vyráběné pod obchodní značkou PRAVÉ jsou plněny čokoládovým, jogurtovým nebo ořechovým krémem. Přímé označení chutě např. čokoládové, jogurtové, ořechové, atd. musí splnit normu o vysokém obsahu čokoládové, jogurtové, ořechové hmoty.

Některé produkty na trhu, které jsou označeny pouze „s příchutí čokolády, ořechu, vanilky“ obcházejí tuto normu pro výrazné zlevnění výroby a nahrazují chuť aromatem, barvivem, vysokým obsahem cukru a levným ztuženým tukem.

PRO ZACHOVÁNÍ VAŠEHO PEVNÉHO ZDRAVÍ DOPORUČUJEME ČÍST SLOŽENÍ VÝROBKU NA ZADNÍ STRANĚ OBALU A VYVAROVAT SE KONZUMACE NEKVALITNÍCH PRODUKTŮ.

Cukrářky


Eva

Iva

Jana

Anna